Sim only is echt een verstandige keuze

Als je een gadget freak bent als dus altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van telefoons wilt hebben, dan is dat een dure hobby. De providers leveren vaak wel abonnementen waarbij je een telefoon krijgt, maar dat zijn geen goedkope abonnementen. Als je het nieuwste model smartphone wilt hebben, dan betaald je gemakkelijk €50 – €60 per maand. En dan heb je nog niet eens veel belminuten of data om te verbruiken per maand. De telefoon betaald je dus eigenlijk gewoon zelf.

Sim only veel goedkoper

sim only internet abonnementAls je kiest voor een Sim Only, dan krijg je dus eigenlijk alleen maar een sim kaart. Deze sim kaar is gekoppeld aan je belminuten en je internet. Want ook met een sim only kun je op internet, handig voor de meeste smartphone gebruikers van tegenwoordig. Je kunt zonder moeite gebruik maken van internet en filmpjes bekijken op je telefoon. Veel aanbieders hebben overigens ook een 4G netwerk beschikbaar. Dan kan er eenvoudig snel op internet gegaan worden. Sommige providers bieden dit zonder extra kosten aan, bij anderen kun je ervoor kiezen. Dit kost je dan een paar euro per maand extra. Wel iets om te overwegen omdat je dan nooit meer hoeft te wachten totdat je telefoon geladen is.

Wat kost het?

De vraag hoeveel een dergelijk abonnement precies kost is heel erg lastig te beantwoorden. Er zijn werkelijk honderden combinaties te verzinnen van diverse bundels die beschikbaar zijn. Het is totaal afhankelijk van je eigen wensen hoe je er precies voor kunt zorgen dat je bundel zo laag mogelijk blijft. Tegenwoordig is het bellen vaak een lagere bundel, terwijl de data (internet) juist hoger wordt.

This entry was posted in .